Hva er den nye klimaforskningen som noen nettaviser plutselig refererer til?

0
0

Hei, jeg slettet svaret mitt da det ser ut til at folk med eierinteresser poster «bait» uten å informere om eierskap til sidene.

 • Gunnar Tjomlid

  Eierskap til sidene er per i dag meg, Gunnar R Tjomlid, som beskrevet i FAQ. En del spørsmål vil i startfasen postes av meg for å fylle kortoppsummert.no med innhold frem til den har nok aktivitet og brukere til å gå rundt av seg selv. Alle slike spørsmål er tydelig merket med mitt navn og bilde. Per i dag er siden gratis og drives på ren frivillighet uten inntekter av noe art.

  Jeg er usikker på hvorfor det skulle være problematisk for deg eller andre å stille spørsmål her eller å bidra til å få aktivitet på siden selv om også jeg har lagt inn noen spørmål under fullt navn, men du velger selvsagt selv i hvilken grad du ønsker å bidra med gode svar og oppsummeringer.

 • Erlend Bjørnson Barkbu

  Hva mener du med dette Bjarte?

 • Bjarte Håland

  Gunnar, for min del er det ikke problematisk at du prøver å skape trafikk. Men basert på min reaksjon kan du jo vurdere å gjøre som redaktører og journalister og merke innlegg hvor det er potensielle «interessekonflikter». Hvis du signerer innleggene dine med «Redaktør og eier av Kortoppsummert» blir det jo ryddig og greit.

 • Gunnar Tjomlid

  Spørsmål kan ikke signeres da de bare er én linje, og navnet mitt står knyttet til spørsmålet. Uansett er ikke dette noe interessekonflikt all den tid jeg også har spørsmål og ønsker å skape innhold som jeg tror andre kan ha nytte av. Det er tross alt kun et spørsmål som stilles, ikke en meningsytring eller faktapåstand.

  Det er synd du slettet dine svar, da de var gode og verdifulle for siden. Jeg håper du vil bidra mer.

0
0

Hypen i norske nettaviser referer egentlig i bunn og grunn til bloggposten til Glen Peters i Cicero Norge. Som i hovedsak selger ekspertforedrag, med mange broilerer i klassen. Hoved tesen er at verden kan tåle none grader mer en først antatt. Mye av misforståelsen er bunnet opp i forståelsen av decouple – avkobling/skru av CO2 opp mot grad av vekst. Oppsummert: Når vi diskuterer relativ avkobling, snakker vi om utslippsintensiteten, og det blir generelt mindre over tid (negativ veksthastighet). Oppsummert in real life: Man vet ikke det døyt mere om klimautslipp og at påstander om at Verden tåler mer utslipp, .. en farlig tanke dersom man tar feil.

Viser 2 resultater
Ditt svar

Vennligst for å poste.